ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ON-LINE
Το Digital Marketing αποτελεί ένα σημαντικό σύγχρονο προωθητικό εργαλείο των επιχειρήσεων. Η on-line διαφήμιση στο Ίντερνετ σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης είναι ίσως η φθηνότερη και η πιο αποδοτική. Με την κατάλληλη στρατηγική, τα αποτελέσματα της καμπάνιας σας θα είναι εμφανή από τις πρώτες ημέρες.
διαχωριστικό
32
Ενεργές συνεργασίες
14
Χρόνια Εμπειρίας
630
Επιτυχημένες καμπάνιες

Στοχευμένη διαφήμιση για καλυτερα αποτελέσματα!

Το σημαντικό πλεονέκτημα της on-line διαφήμισης είναι η δυνατότητα στόχευσης συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων ακόμα και με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Η διαφήμιση στο ίντερνετ σας προτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό κριτηρίων (γεωγραφικά, δημογραφικά, επαγγελματικά, ενδιαφέροντος, site που θα δημοσιευθεί η διαφήμιση, είδος συσκευής του χρήστη, γλώσσα κ.α.) προκειμένου να εμφανισθεί η διαφήμισή σας στο κοινό που απευθύνεστε, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής σας δαπάνης. Αυτό συνεπάγεται άμεσα και εμφανή αποτελέσματα.

στοχευμένη διαφήμιση

fortune greece "Σύµφωνα µε τα Market Research και Data Analysis & Reporting Units της Generation Y, για το 2021 θα υπάρξει πολλαπλασιαστική αύξηση των online αγορών και περαιτέρω διεύρυνση του αγοραστικού τοπίου online, το οποίο πλέον διαµορφώνουν και µεγάλοι αλλά και µικρότεροι οργανισµοί.

Τα δε κανάλια Digital Marketing, τα οποία ήδη είναι από τα πλέον αποδοτικά σε επίπεδο return on investment, θα µετασχηµατίσουν τον τρόπο επικοινωνίας µε τους καταναλωτές, επιδιώκοντας περισσότερο προσωποποιηµένη στόχευση, διευκολύνοντας µ’ αυτόν τον τρόπο την ποιοτική και ευχάριστη διεκπεραίωση κάθε παραγγελίας."
--fortunegreece.com

Μετρήσιμα και άμεσα αποτελέσματα!

Το κόστος της on-line διαφήμισης συγκριτικά με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης είναι σαφώς πολύ μικρότερο και αποδοτικότερο.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η διαφήμιση στο Ίντερνετ είναι η άμεση αξιολόγηση των αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο. Συνεπώς, γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την πορεία και την απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας παρέχοντας την αντίστοιχη ενημέρωση σε εσάς ώστε να έχετε πλήρη εικόνα.

Αποτελέσματα online διαφήμισης

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

14 χρόνια στο digital marketing = 14 χρόνια εμπειρίας.

  • Γνωρίζουμε το digital marketing από τότε που η συγκεκριμένη έννοια ήταν σχεδόν άγνωστη στην Ελλάδα.
  • Έχουμε εργαστεί σε εκατοντάδες καμπάνιες.
  • Έχουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με ευχαριστημένους πελάτες.
  • Κάνουμε εξατομικευμένη έρευνα για κάθε πελάτη ξεχωριστά.
  • Προσπαθούμε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ως προς τον δείκτη κόστους προς όφελος.

digital marketing

Κανάλια online διαφήμισης

  • Google Ads
  • Facebook Ads
  • Instagram
  • Trip Advisor
  • Δημιουργία περιεχομένου
διαφήμιση online στο Ίντερνετ

Πώς θα ξεκινήσουμε;

Κάθε project είναι ιδιαίτερο και ξεκινάει με εσένα, τις ανάγκες και τους στόχους σου.

Εμείς θα σου ετοιμάσουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο που θα περιλαμβάνει την στρατηγική και την μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί με σκοπό την επιτυχία της επένδυσής σου.

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνεί μαζί σου κατά την διάρκεια της διαφημιστικής σου καμπάνιας καθώς και για τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν.

Θα έχετε διαρκή ενημέρωση για την πορεία της διαφήμισης στο Ίντερνετ.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από αυτό που είχες στο μυαλό σου!

πρώτα αποτελέσματα google ads
Handcrafted with love and a lot of coffee by wideweb.gr team © 2006-2021